NASLOVNICA O NAMA LOGOPEDIJA I MATEMEMATIKA PROIZVODI NAGRADE PRESS MIŠLJENJA VIDEO KONTAKT PJESME  ENGLISH


Još za vrijeme ratnih stradanja dječak iz 3. razreda s teškim potresom mozga i s potpunim zaboravom čitanja, pisanja i računanja nakon dvadesetak seansi (oko 4 mjeseca) nastavlja školovanje i danas je u srednjoj informatičkoj školi vrlo dobar đak.

OŠ "Meje", Split


Josip Rajevic, suradnik, Studio 9
info@silabus.hr

 

Mišljenja

"Uvijek spremna na iskorake, ponirući u sebe i susrećući se sa sobom- djetetom, ali i uvažavajući suvremenu teorijsku matematičku misao, oplemenjena dugogodišnjim neposrednim radom s djecom, Nataša Radas nudi djeci upravo onakvu matematiku kakvu ona trebaju. To je matematika apstrahirana iz neposrednog dječjeg okruženja, toliko jednostavna da je djeca razumiju i vole, ali i dovoljno složena da im bude poticajna. Implicitno slojevita, SilabuS matematika univerzalno je aplikativna: u njoj uživaju sva djeca – od one s poteškoćama u razvoju, do darovite djece.

Milijana Kovačević, dipl. psiholog,
stručni suradnik savjetnik"SilabuS u školi.
"Tablica množenja SilabuS 1 kao i čitav Program SilabuS oduševila je, razveselila, zainteresirala i što je najvažnije poučila i naučila djecu. Kratko: bez po muke, evo nauke.
SilabuS ih ponese i zanese u rad. Postaju pravi mali istraživači, željni novih saznanja i svako novo otkriće (a ima ih bezbroj) u njima budi sve veće i veće samopouzdanje što smatramo veoma važnim za njihove djecje duše. Nema traga prisili. Rade jer vole i žele. Dakle : s ljubavlju i lakoćom. Znanje je zagarantirano svima, ama baš svima, pametnima i manje pametnima, starijima i mlađima, roditeljima i učiteljima."

O.Š. Maria Martinolića Mali Lošinj


"Zadivljuje me radost s kojom djeca sudjeluju u ovom programu. Učenje i igra se isprepliću na osebujan način. Vrijedna pomoć djeci i roditeljima."

dr. Juroš Doroteja spec. šk. med.

OŠ Marjan, Split

Fakultet prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih podrucja, Split

Ekonomski fakulter, Split

 
 

" Roditelji i nastavnici često uče djecu samo podacima. Mi učimo djecu kako je učenje igra kao i svaka druga, kako kroz osmjeh ubrati plodove znanja iz kojih će niknuti stabla spoznaje o lakoći i ljepoti života. "
Ante, suradnik

 

Kontakt

SilabuS
Program didaktičkih i metodičkih inovacija
za čitanje, pisanje i matematiku

Autor
Nataša Radas, profesor logoped

Bana Berislavića 9, Split
INFO TEL.: 021 386 438
INFO MOB.: 098 757 085

info@silabus.hr

Program Silabus je patentno zaštićen.

NASLOVNICA                    O NAMA                    PROIZVODI                    KONTAKT