eSilabus

NASLOVNICA O NAMA LOGOPEDIJA I MATEMEMATIKA PROIZVODI NAGRADE PRESS MIŠLJENJA VIDEO KONTAKT PJESME  ENGLISH


Učimo se učiti kroz svako otkriće u svijetu boja, brojeva i slova. Mi se iznenadimo kako je sve to jednostavno, a savršeno precizno i zanimljivo. Na taj način dobijemo veliki poticaj i sve veću želju i žar za učenjem i znanjem. Jer znanje je jako ubudljivo ako ga se predstavi na pravi način. Naše igre predstavljaju upravo to. Ponovno otkriće ljepote učenja. One uče djecu kako da kroz zabavu i smijeh nauče sve šta im je potrebno da zakoračili bez straha u svijet brojeva i slova, a to nešto što će ih pratiti kroz čitav život.


Josip Rajevic, suradnik, Studio 9
info@silabus.hr

ZA PREGLED VIDEA MOLIMO INSTALIRAJTE ILI OMOGUĆITE FLASH U PREGLEDNIKU

ProizvodiMatematika prije matematike
 

Cijena: 1 CD 70 kn, 2 CD-a (komplet) 140 kn
 

CD1: Interaktivni - edukativni - inovativni
Učenje pisanja, količina, odnosa brojeva od 1-5.
+ Spoznaja povezanosti brojeva i dječjeg svijeta (do 55 i do 100).

CD2: Interaktivni - edukativni - inovativni
Učenje pisanja, količina, odnosa brojeva od 6-10.
+ Spoznaja povezanosti brojeva i dječjeg svijeta (do 55 i do 100).

Provjereno korisne igre bazirane na patentima.

SilabuS BROJEVI

Cijena: 98 kn


Tablica množenja - mala, individualna!

Cijena: 250 kn

Sastoji se od duplih kartonskih korica, podloge za slaganje u boji i od 100 kvadratića s licem i naličjem. Otkrivena je i još se otkriva njena mnogostruka vrijednost, te je u njoj sadržano bogatstvo matematike. Čuđenje i oduševljenje za ovo sredstvo širi se sve više.

Dobra je za ranu školsku i predškoslku dob, a sadrži istine iz više matematike koje su prikazane na posve jednostavan način. Dobra je za onekojima učenje ide teđe, za redovnu populaciju i za nadarene!

Format zatvorene tablice 23x23 cm


 

Tablica množenja - velika, grupna!

Cijena: 4.850 kn

Od Trajnog materijala - praktički neuništiva!
Kao i uz malu individualnu „Tablicu množenja“ uz koju ide „Knjiga prva – Teorijske postavke i zadaci“ i „Vježbenica“ koja prati sadržaj 2.- og razreda na SilabuS način, sa SilabuS zadacima, tako je i uz „Veliku grupnu Tablicu množenja“ korisno imati „Knjigu...“ i „Vježbenicu...“
„Velika grupna Tablica množenja“- SilabuS 1 prikladna je za škole, vrtiće, igraonice, ljetne škole, kampove i slično.

 
 

Tablica množenja bez brojeva

Cijena: na upit

Kvadratna ploča (stranice 110cm) na kojoj je 100 geometrijiskih oblika u 10 boja, koja je u obliku stola ili slično na kojeg se slaže 100 dijelova Tablice. Djelovi su u obliku 10 kvadratnih prizmi i 90 pravokutnih prizmi na kojima su sa svih strana obilježene njihove površine (veličine) urezanim brojem kvadratića. Djelovi se ploči pridružuju po boji, veličini, obliku i poziciji. Mogu je koristiti najmlađa djeca, a u sebi ima matematiku koja se uči u osnovnoj i srednjoj školi i dalje, a koju do sada nisu vidjeli ni učeniji matematičari, sve na dječji jednostavni način !!! Je li to istina? Je!
„Tablica množenja bez brojeva – trodimenzionalna“ - SilabuS 101 poput „Tablice množenja s brojevima“ - SilabuS 1 , kao šipak je prepuna matematike i više od toga jer iz nje izvire matematika na prepoznatljiv, ali i na nov, nepoznati način. Pa, ma koliko čista i jednostavna u ideji, toliko je u ponudi bogata i nova.
Od uvježbavanja brojnih predmatematičkih vještina (identificiranja, kategoriziranja i td) u najranijoj dobi, znatno prije škole, preko kojih najdirektnije rano dijagnosticira i razvija potencijalne talente i ( ne samo za matematiku nego i za srodne discipline)
isto tako prevenira buduće potoškoće u učenju (opet ne samo matematike nego svega što pretpostavlja vizuomtornu percepciju, orjentaciju, pažnju, zapažanje i logiku.)
I ne samo to nego rehabilitira i lječi postojeće teškoće učenja i eliminira stečenu matofobiju.
Osim što na posve očigledan i stvaran način pokazuje tajne zbrajanja, oduzimanja, množenja i dijeljenja, omogućuje još mnoge matematičke prikaze poput nizanja, kvadriranja, kubiranja, binomnog i pitagorinog poučka, izračunavanja volumena prizmi i površina geometrijskih likova, čak i kruga sve na dječji jednostavan način – zbrojivo i prebrojivo.
Također omogućuje kreiranje novih likovnih višedimenzionalnih rješenja koje imaju silne radosne, istraživačke i kreativne učinke kod djece i odraslih.
Jeli to istina ili marketinška floskula? Istina je! Provjeravano je i provjerava se godinama u SilabuS- u, u malom i skromnom matematičkom ateljeu u Teslinoj 25 u Splitu zajedno s djecom i roditeljima.Knjiga Prva - Teorijske postavke i zadaci

Cijena: 49 kn

100 stranica, format A4. Prodaje se zajedno s tablicom SilabuS

Vježbenica za II razred osnovne škole

Cijena:
35 kn

30 stranica, format A4. Prodaje se zajedno s tablicom SilabuS

Didaktička slikovnica SLOVA i IMENA

Cijena: 45 kn

Služi za učenje čitanja i pisanja te za globalno čitanje i pisanje vlastitih imena. U njoj je objedinjen auditivni i vizualni princip slovarica. Aktivira percepciju, olakšava memoriju i motivira na razmišljanje i kreaciju. U sebi sadrži djeci dragu igru s likovima i imenima bliskih osoba! 64 stranice, format A4

slova

Jedinice, Desetice, Stotice...

Cijena:215 kn


Izuzetno kvalitetno i efikasno rješavaju problem poimanja dekadskog sustava i poziciong bilježenja brojki. Sastoje se od tri zasebna notesa s prikazima kako brojki tako i njihovih količina. Izuzetno su dobre za djecu s razvojnim poremećajima dislektičnog tipa. Korisne su i za učenike prvog i drugog razreda jer rješavaju jedan od najvažnijih problema u učenju matematike.

Od kartona, formata 50x23 cm

 

desetice

desetice

desetice

desetice 2

" Roditelji i nastavnici često uče djecu samo podacima. Mi učimo djecu kako je učenje igra kao i svaka druga, kako kroz osmjeh ubrati plodove znanja iz kojih će niknuti stabla spoznaje o lakoći i ljepoti života. "
Ante, suradnik
 

Kontakt

SilabuS
Program didaktičkih i metodičkih inovacija
za čitanje, pisanje i matematiku

Autor
Nataša Radas, profesor logoped

Bana Berislavića 9, Split
INFO TEL.: 021 386 438
INFO MOB.: 098 757 085

info@silabus.hr

Program Silabus je patentno zaštićen.

NASLOVNICA                    O NAMA                    PROIZVODI                    KONTAKT